+++++++++++++



/från i fredags

Har flyttat in i princip alla saker och X antal grejer har lyckats försvinna.
Kikki kommer mot kvällen och då ska vi skriva så att fingrarna blöder på narkotika uppgiften som ska vara klar imorgon.

och föressten...OZZY DEN 7:E SEPTEMBER!!!!!!!!!

Im a creep Im a wierdo

Urkasst väder vilket suger musten ur mig att vistas utanför dörren efter skoltid.
Sedan kan jag uppdatera med att flytten flyter på och jag har endel träningsvärk efter en hel del lådor bil in bil ut trappa upp trappa ner ungefär. Nu står plugga fysik på kvällens schema, och efter att jag plågat mig igenom det så ska jag ragga upp mina föräldrar till tv:n och slå på en film och äta ost & kex.
Helgens, eller framför allt fredagens planering lyder att jag och tre kompisar tar oss till hedemora och ser några
lokalband. Awesome!

OCH MATTEPROV IMORGON, ÅH NEJ.

I want it to be over, you make my heart go boom boom boom




allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


[bikbok]

Håret blev kort, inte för kort, men kort. Dagen har iallfall spenderats åt att packa ner massa saker, påbörjar flytten imorgon! I helgen har jag annars varit med michaela, 16års fest osv. Nu ska jag plugga fysik!

x 'n o

oh happy day



Har en klipptid om två timmar, funderar på att inte gå dit. Jag har en slags frisörfobi, rädd att det ska bli på tok för kort eller något liknande. Annars har jag sjuhundrahelvatusen grejer att göra efter det. Awesome.
Måste börja packa, flyttar om mindre än en vecka.

you know that I, I will survive

Yes! jag och kikki överlevde. Ärligt talat så kändes det inte som jag haft något uppehåll med moppeåkningen alls och de gick som smort. Vi drog oss mot lillsjön och njöt av solen som sken, varmt var det också.
Nu har jag skrivit en minimal bit på uppsatsen, ska plugga till tusen imorgon och på torsdag,och på fredag med för den delen, uppsatsen ska vara inne 00.00 senast, och jag har en känsla av att jag skickar in den i sista sekund.
Imorgon kommer min dag bestå av matte matte och ännu mera matte. Vi börjar dagen med en mattehalvdag, sedan ett hål på cirkus tre timmar. Efter det har vi en lektion där vi får välja mellan matte och uppsatsen. Jag väljer matten. Det behöver jag med tanke på nationella på fredag. Jo jo anyway. Nu ska jag ställa mig i duschen och sedan läsa i boken som ska vara urläst och recensionerad (är det ens ett ord?) tills på fredag. Satan vad mycket det händer på just den dagen. Aja, duschen kallar!  Smell you later

awesomeness



svenskan just nu

Jag och kikki har planer på att inviga moppen idag. Jag har inte kört på sissådär ett halvår kanske så
jag är lite osäker på hur det går. Nu ska vi fortsätta göra ingenting!

sun sun sun sun sun sun sun

Solen skiner ute och hey,soul sister spelas ur högtalarna. Så jag och michaela springer ut och njuter.

Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån

Min fina Michaela.

Dagen kom igång när klockan slog tre och vi klämde in oss i bilen för att åka till borlänge. Jag kan inte säga att min plånbok led, snarare min moders. Men jag kom hur som haver iallfall hem med en ny jeansjacka och en väska. Min gamla väska har gjort sitt för egentligen så länge sen då jag har fått tagit till extra knep för att den inte ska rasa isär totalt. Mina beigebruna (egentligen vita) converse ska också bli utbytta inom en snar framtid.
Imorgon kommer Mickis hit kring 10 och hoppar i min säng...eller något. Vad vi gör får vi vänta och se ;)
Nu ska jag sätta mig med ett glas Fanta med is och zappa mellan kanalerna. xoxo

if I lie here, if I just lie here, would you lie with me and just forget the world?

Tycker inte alls att denna tiden är en bra tid på dygnet, så nu ska jag sova. Eller göra att gott försök åt minstonde.

wish you were here


headline



Påskluchen som vi blev bjudna på i lördags på en mysig resturang i Norberg bjöd på mycket gott, dock hade jag nästan precis ätit frukost och var inte speciellt hungrig men jag kunde få i mig åtminstonde en omgång.

Det blev inte så många rader skrivna på dendär uppsatsen som jag tänkt från början utan jag tog mig ut till Michelle istället för att tillbringa eftermiddagen och kvällen med henne. Vi fotade endel och gick och köpte endel onyttigheter från hemköp. Och eftersom jag bara har lust att sätta mig framför tv:n och doppa oreokakor i mjölk så är det precis det jag tänker göra nu. Så ha en fortsatt trevlig måndagskväll så hör jag väll av mig när jag stoppar tummen i röven och orkar uppdatera igen ;d

x 'n o

en dag försvinner jag från dina ögon som en svår och jobbig grej/ Lars winnerbäck

Nu när jag ser ut genom fönstret så ställer jag mig frågan "vart tog våren vägen nu då?"  kan den inte hålla sig längre än 2-3 dagar? Igår kände jag mig på humör att inhandla både jeansjacka och andra vårkläder, men nu känns det som att det inte behövs. Förbannat. Men iallfall, Zacke ligger och snarkar bredvid mig och jag har precis tittat klart på en film och druckit 1:a koppen kaffe för idag. Jag funderar starkt på att sätta igång word och skriva lite på min uppsats som ska vara inne den 16:e. Den är viktig. Livsviktig. Skämt o sido, men tillräckligt viktig för att börja på med sissådär två veckor innan deadline. Så lika bra det. Kommer nog tillbaka med bilder från helgen,påskfirandet och ska försöka flörta till mig några bilder från i lördags.



Och grattis till Erica som fyller SEXTON BAST idag!  Firar dig på lördag honey.

happy music


Deep blue something - Breakfast at Tiffany's


The soggy bottom boys - I am a man of constant sorrow
denhär låten ville jag visa mest för kycklingmovesen han gör ungefär vid 01:02 och om ni
inte sett filmen (oh brother where are thou) så borde ni verkligen se den!


nu blir vi bjudna på påsklunch av farmor och farfar och ikväll så ska jag äta middag med några vänner och fira emelie som fyllt 16!
xoxo


RSS 2.0