11.01.27

hej tuff.
ska strax iväg och gymma , och på idotten idag hade vi MAQ, och imorgon har vi box it så det fins inte en chans i världen att jag kommer känna dåligt samvete när jag äter tårta, kubb,bullar,snickerskakor och ja you name it under helgen bara för att jag fyller 17 på måndag. känner mig rätt så duktig, dethär med träning har aldrig varit min grej direkt hehehhehe

life is a like a box of chocolates you never know what you're gonna get



klickar hem det här från jfr och skulle gissa på att det blir något mer.


on a friday night


fin chey

drar iväg på festligheter, och med tanke på svenskanovellen...tänker köra på "mitt interntet strular", det brukar fungera! yeh peace

duktig chey

Idag är det ingen vanlig dag för det är toves pluggaredag hurra hurra hurra


and if you listen very hard The tune will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll

Nyss hemkommen från en mysig kväll med malin. Började med att äta middag hos hennes pappa för att sedan sitta i en 40+ gradig badtunna och bara njuta av stunden. Efter det åkte vi in till stan, gick till hemköp och köpte lite gotta för att sen klicka på en rulle. Nu tänker jag lägga mig, gissar på att jag somnar innan jag lagt ner huvudet på kudden. Godnatt

11.01.13



När jag börjar tänka "om jag hade krafter nu skulle jag göra ...", och Leo har börjat besköka mina drömmar kanske det är ett tecken att jag kollar förmycket på förhäxad. Men gissa vad jag tänker göra när jag läst igenom naturkunskapen? Ja, just det.

(Okej, inga fler inlägg där jag nämner den serien mer nu,lovar...kanske)

I'm so lonesome I could cry

Nu när christoffer lämnat mig för kvällen så har jag inte ett skit att göra då jag inte vet vart mina vänner har tagit vägen. Jag har inte satt foten utanför dörren på hela dagen och jag tror inte jag har några planer på det heller, det skulle isåfall vara om jag gick till hemköp. Men jag skulle gissa på att denna fina afton kommer gå åt till att umgås med mina vänner prue, pheobe och piper. Jag har brist på liv känner jag.

11.01.05

Novellen har fått en början. Historian har blivit lite påskriven , men naturkunskapen återstår. Orkar inte dethär egentligen, borde kanske spela lite mariokart istället. Eller kolla på förhäxad. Eller läsa en bok.
Någonting som inte är lika tråkigt. hehe rolig jag är. nej nu går jag till tvn.

han somnade bakom sina nya solglasögon och han drömde att han inte behövde någon och när han vaknade satt en lapp i hans panna "nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa"

Hur svårt ska det egentligen behöva vara att skriva en novell på 5 sidor. För mig är det förjävligt svårt just nu. Jag minns att jag älskade att skriva i mellanstadiet, och även högstadiet. Då minsann hade jag inga svårigheter att skriva ihop cirkus 10 sidor utan problem. Vart är den fantasin? Jag antar att jag förlorat dom hjärncellerna.
Men hur som haver. Jag tänker fortsätta att kolla på förhäxad. Och snora lite till. Och ta lite mer otrivin.

Föressten är Håkan Hellström bästa ever (!!!!!!!!!!!) och jag har hans bok (!!!!!!!!!!), bildbevis:


nyårsfirandet 2010 såg ut litegrann såhär





bilder snodda av emma & kikki

Vi började med lite småkäk hemma hos mig innan vi gick hem till malin för att tagga för den riktiga festen som var hos emma.
Lagomt till tolvslaget tog vi oss ner på stan att sedan springa runt och kramas lite och säga gott nytt år.
Efter det gick jag och oscar & smällde i oss lite pizza sedan gick en trött tove till en glad
pojkvän och sov. Ja. Det var ett riktigt bra nyårsfirande.

RSS 2.0