my paper heart



Bilder sen helgen, då det var fint väder, 60-årsfest och överdrivet mycket chill i Falkenberg.
Ska sätta mig med kemifrågorna som ska bli klara tills imorgon, även rätta en svenskanovell och
skriva ihop en snabb text om Forest Gump. Sista rycket nu sen är det lov!

Karnevalen är förövrigt i helgen då det blir grillning och liknande så håller tummarna för awesome väder (!!!!!!)

idag var jag barnvakt

 


eller kanske inte...

2:a världskriget prov imorgon och har inte ens rört boken, blir nog inte att jag gör det senare heller nej..


på resande fot genom sveariket

I fredags tog jag och mina klasskompisar tåget ner till Göteborg för att ha en trevlig (förutom starten på första kvällen) sista resa tillsammans. Vi gjorde av med alldeles förmycket pengar på både glass och shopping men så ska det väll ändå vara. På 2 dygn hade jag fått mindre än minimalt lite sömn, dvs 6 timmar vilket är för tok förlite sömn för mig då jag behöver 12 timmars sömn på EN natt om jag ska vara riktigt utvilad.

Och just nu befinner jag mig snäppet över kanske 60 mil hemifrån närmare bestämt i Falkenberg där jag har min prao på mina släktingars husvagnsfirma. Första dagen varade i tio timmar och fötterna värkte men dagen gick förvånansvärt snabbt ändå. Nu har jag lovat Bettan att baka rulltårta och sockerkaka till helgen så lika bra att jag börjar nu!

you have made a fool of your self

Jag lever men dock inte min dator. Den är inte ett dugg samarbetsvillig för tillfället och jag tror jag kommer bli tvungen att formetera om den. Men det görs när tapeterna är påklistrade och möblerna är inställda.
Helgen bjöd annars på både gott och ont. Positivt och dens motsats. Men iallfall grillning och fint umgänge som jag uppskattar upp till tusen. Och sedan kan jag väll skryta lite med att jag fick 2 poäng ifrån mvg på tyskanationella. Det måste jag säga att jag verkligen inte trodde om mig själv. Där ser man.
Nu ringer John Blund. Godnatt.

RSS 2.0